Latest

latest

A vrut să plătească taxa pentru podul Calafat – Vidin cu bani falși

miercuri, 11 septembrie 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat cercetează penal un bărbat de 51 de ani care a vrut, azi-noapte, să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă.

Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Dolj, azi-noapte, în jurul orei 01.00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ion P., în vârstă de 51 ani, la volanul unui autocamion marca Daf. După efectuarea controlului de frontieră, şoferul autocamionului intenţionând să plătească taxa de pod, i-a înmânat casierului o bancnotă de 200 euro care prezenta suspiciuni de fals. Luat la întrebări, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă şi că o are de la un cetăţean bulgar care dorea să o schimbe în banconte cu valori mai mici, așa că îi dăduse două bancnote de câte 100 de euro.

“Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă  pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei monede străine falsificate”, au comunicat reprezentanții STPF Dolj

Sursa:www.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!