Latest

latest

Cetate: Fără permis la volan, a provocat un accident în care a fost rănită o femeie și a fugit

luni, 16 septembrie 2013

/ by Calafat News
O femeie de 38 de ani a ajuns la spital, aseară, după ce căruța în care se afla a fost lovită de un autoturism al cărui șofer a fugit. Polițiștii au reușit să-l prindă pe șoferul vinovat, stabilind că nu avea permis de conducere, astfel că acum este cercetat penal.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, aseară, la ora 21.00, în comuna Cetate, Rodica Popa, de 38 de ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea o căruță, a fost acroşată de un autoturism Fiat, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat ajunşi la faţa locului au demarat cercetările, reușind să-l identifice pe autor, Ion Sărdaru, de 40 de ani, din localitate. Femeia a fost transportată la spitalul din Calafat unde a primit îngrijiri medicale, stabilindu-se cu nu a suferit leziuni care să-i pună viața în primejdie.

„Poliţişti au stabilit faptul că autorul accidentului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!