News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Migranţi sirieni depistaţi în PTF Calafat

Migranţi sirieni depistaţi în PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră au oprit în data de 15.09.2013, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, pe sensul de intrare în ţară, o caravană marca Fiat condusă de un cetăţean austriac, care ascundea doi cetățeni sirieni.

La controlul de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport , lucrătorii Punctului de Trecere a Frontierei au descoperit în toaleta acestuia, două persoane de sex masculin care au declarat verbal că sunt cetăţeni sirieni şi nu au asupra lor nici un document de identitate.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor şi, conform protocolului româno-bulgar, au fost predate autorităţilor de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu