Cu o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l și fără permis a urcat la volan și a provocat un accident în Băilești

Un bărbat de 43 de ani, din Băilești, băut fiind, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, și fără permis, a provocat un accident de circulație în Băilești. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, însă bărbatul vinovat este acum cercetat penal.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, ieri după-amiază, în jurul  orei 14.30, poliţişti din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică a Poliţiei Municipiului Băileşti, în timp ce patrulau pe strada Lt. Becherescu, din localitate, l-au observat pe Ștefan Cafadaru, de 43 de ani, din Băileşti, care, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un Volkswagen Golf, a lovit un alt autoturism, marca Dacia, condus regulamentar de Petrică Giurea, de 39 de ani, din aceeaşi localitate, rezultând avarierea celor două autoturisme.
Polițiștii l-au oprit pe Cafadaru, l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost dus la Spitalul Băileşti, unde i s-au recoltat  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, în urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit bărbatul nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

”Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului de 43 de ani dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, respectiv conducere a unui autovehicul de către o persoana având o concentrație alcoolică în sânge mai mare decât limita legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.