News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Documente false descoperite la PTF Calafat

Documente false descoperite la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat trei persoane care au încercat să intre ilegal în ţară  folosindu-se de documente de călătorie false.


În  data de 30.08.2013, ora 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Audi, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.
       
Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că aceasta este falsă.
În data de 31.08.2013, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind pe jos, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport şi o carte de identitate franceze.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că acestea sunt false.
În  data de 01.09.2013, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Renault, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate nemţească.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals.
Conform protocolului româno-bulgar încheiat, cele trei persoane şi documentele false au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanelor în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu