Latest

latest

Maşini furate din Occident descoperite la PTF Calafat

luni, 2 septembrie 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit un autocamion marca Volvo şi un autoturism marca BMW, în valoare totală de aproximativ 192.000 lei  care figurau ca fiind furate din Italia, respectiv Germania.

În data de 30.08.2013, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră o persoană de sex masculin, Naim C., în vârsta de 54 ani, care conducea un autocamion marca VOLVO, înmatriculat în Germania.
Procedând la verificarea specifică în bazele de date, lucrătorii noştri au constat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Spania din data de 04.05.2011.
În data de 31.08.2013, ora 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Veselinov P., în vârsta de 37 ani, la volanul unei autoplatforme cu care transporta un autoturism marca BMW, fără numere de înmatriculare.
Procedând la verificarea specifică în bazele de date, lucrătorii noştri au constat că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismele în valoare totală de aproximativ de 192.200 lei au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Dolj.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!