News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Moţăţei: La spital în stare gravă după ce, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina

Moţăţei: La spital în stare gravă după ce, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 27 de ani, băut și fără permis, întrucât îl avea anulat de 4 ani, s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea, ieri dimineață, fiind transportat la spital în stare gravă. Polițiștii i-au întocmit dosar penal stabilind că tânărul circula și cu viteză.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri, la ora 05.00, pe DJ561A, în afara localităţii Moţăţei, Marian Văcaru, de 27 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism Ford, neînmatriculat, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, după care a părăsit partea carosabilă spre stânga şi a lovit un mal de pământ şi mai mulţi arbuşti. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate s-a stabilit că şoferul avea permisul de conducere anulat din data de 29.08.2009 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

„Poliţiştii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de vătămare corporală, conducere cu permis anulat şi conducere auto neînmatriculat”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu