Moţăţei: La spital în stare gravă după ce, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un tânăr de 27 de ani, băut și fără permis, întrucât îl avea anulat de 4 ani, s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea, ieri dimineață, fiind transportat la spital în stare gravă. Polițiștii i-au întocmit dosar penal stabilind că tânărul circula și cu viteză.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri, la ora 05.00, pe DJ561A, în afara localităţii Moţăţei, Marian Văcaru, de 27 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism Ford, neînmatriculat, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, după care a părăsit partea carosabilă spre stânga şi a lovit un mal de pământ şi mai mulţi arbuşti. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate s-a stabilit că şoferul avea permisul de conducere anulat din data de 29.08.2009 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

„Poliţiştii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de vătămare corporală, conducere cu permis anulat şi conducere auto neînmatriculat”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.