News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ministerul Transporturilor din Bulgaria: Defectele podului Calafat-Vidin nu pun in pericol circulatia

Ministerul Transporturilor din Bulgaria: Defectele podului Calafat-Vidin nu pun in pericol circulatia

Defectele identificate la cel de-al doilea pod peste Dunare între Bulgaria şi Romania nu pun în pericol rezistenta structurii acestuia, a anuntat Ministerul Transporturilor din Bulgaria, pentru Novinite.

În timpul unui control recent comandat de catre autoritatile din Bulgaria, podul numit oficial "Noua Europa" a fost identificat cu 20 de defecte si gropi. Fisurile provocate de drenajul slab al podului, ce provoaca scurgeri de apa sub asfalt, sunt in prezent in reparatii.

Podul dintre Calafat si Vidin a fost pavat in aprilie si lansat la mijlocul lunii iunie 2013, facand parte din Coridorul IV de transport Pan-european
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu