News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Atenţie şoferi ! Odată cu vremea rea, încep şi controalele în trafic pentru verificarea dotării cu anvelope de iarnă

Atenţie şoferi ! Odată cu vremea rea, încep şi controalele în trafic pentru verificarea dotării cu anvelope de iarnă

Poliţiştii îi vor sancţiona pe şoferii care nu au maşinile echipate corespunzător.

Dacă şoferii nu se conformează şi conduc autoturismele pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, polei sau gheaţă, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarna, riscă amenzi usturătoare.

"Conducătorul auto care este depistat conducând un autovehicul pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polie, fără a avea montate anvelope destinate anotimpului de iarnă, riscă o amendă cuprinsă între 720 şi 1.600 lei. Totodată, i se va reţine certificatul de inmatriculare", a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu