News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O casă din Maglavit a fost făcută praf de un TIR. Şoferul a evitat o altă maşină care se izbise de un gard

O casă din Maglavit a fost făcută praf de un TIR. Şoferul a evitat o altă maşină care se izbise de un gard

Un grav accident rutier s-a produs astăzi între localităţile Maglavit şi Cetate pe DN 56 A, după ce un TIR a derapat şi a intrat într-o maşină şi într-o casă. Principala cauză a accidentului a fost carosabilul acoperit cu zăpadă frământată.

De vină pentru producerea accidentului a fost şoferul unui autoturism care, neadaptând viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în gardul unei gospodării de pe marginea drumului. Din sens opus venea un tir înmatriculat în Bulgaria, al cărui şofer a încercat să evite impactul, dar a derapat şi el, ajungând cu autotrenul într-o casă, care a fost distrusă aproape în totalitate. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a scăpat nevătămat, dar un pasager aflat în dreapta sa a fost rănit şi a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital. Şoferul TIR-ului a fost rănit şi el uşor

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu