News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

LEGENDA satului care sta pe o comoara! Cine are acces la ea si cat aur zace in acel pamant

LEGENDA satului care sta pe o comoara! Cine are acces la ea si cat aur zace in acel pamant

Sunt saraci lipiti, dar oare stau pe o comoara?!

O legenda veche de sute de ani nu le da pace localnicilor din comuna Cetate, judetul Dolj. Locul este vestit pentru presupusele bogatii de sub pamant. Nu-i este insa dat orisicui sa gaseasca tezaurul! „ batranii spuneau ca acolo unde arde focul exista aur” afirma liderul rromilor din comuna.
Din mosi stramosi, printre ursarii din comuna Cetate circula o legenda. Se spune ca necuratul si-ar fi bagat coada, iar sub unul dintre sate exista comori ingropate adanc. La adapostul noptii, pamantul se deschide si focuri uriase arata locul aurului ascuns.

Sursa:www.kanald.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu