News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Podul Calafat-Vidin intră, de luni, în reparaţii

Podul Calafat-Vidin intră, de luni, în reparaţii

Podul Calafat-Vidin, care face legătura între România şi Bulgaria, va intra în reparaţii, de luni. Deşi au trecut de la inaugurare doar cinci luni, inspectorii bulgari au descoperit nu mai puţin de 20 de probleme.

Vor fi demarate lucrări de reasfaltare care vor restricţiona traficul pe ambele sensuri. Din raportul de anchetă întocmit de oficialii bulgari reiese că sunt afectaţi doar patru centimetri din cei zece câţi are stratul asfaltic, aşa că structura podului nu este compromisă.

O altă defecţiune o reprezintă fisurile provocate de drenajul slab al podului, ce provoacă scurgeri de apă sub asfalt. Reparaţiile sunt suportate în întregime de firma constructoare. Podul dintre Calafat şi Vidin a fost pavat în luna aprilie, inaugurat în iunie şi face parte din Coridorul IV de transport Pan-european.

Sursa:www.digi24.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu