News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Vacanţă pentru învăţământul preşcolar şi primar

Vacanţă pentru învăţământul preşcolar şi primar

În perioada 2-10 noiembrie a.c., elevii din învăţământul primar şi preşcolar vor intra în vacanţă. Cei din învăţământul gimnazial şi liceal vor continua să meargă la şcoală până pe 20 decembrie.

Conform calendarului cu privire la structura anului şcolar 2013-2014, prima vacanţă este destinată doar elevilor incluşi în clasele primare şi preşcolare. Astfel, elevii vor avea o pauză de cursuri timp de o săptămână, mai precis în perioada 2-10 noiembrie. Ceilalţi elevi din cadrul învăţământului preuniversitar vor continua să meargă la şcoală.

Vacanţa de iarnă va începe de sâmbătă, 21 decembrie 2013, şi se va încheia duminică, 5 ianuarie 2014, cursurile la clasă fiind continuate până la data de 31 ianuarie 2014. De la 1 februarie, toţi elevii vor avea parte de o săptămână de vacanţă intersemestrială. Semestrul al II-lea va începe la 10 februarie 2014 şi se va încheia vineri, 11 aprilie 2014. Săptămâna 7-11 aprilie 2014 este rezervată pentru programul educaţional “Şcoala Altfel”, apoi elevii vor intra în vacanţa de primăvară care va dura până pe 22 aprilie. Cursurile la clasă vor fi continuate până pe 20 iunie 2014, iar vacanţa de vară va începe pe 21 iunie 2014 şi va dura până pe 14 septembrie 2014.

La clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar are 37 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 33 de săptămâni, patru dintre ele fiind dedicate desfăşurării examenului naţional de bacalaureat. Cursurile claselor terminale se vor încheia în data de 30 mai 2014.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu