News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ovidiu Nicolae, de 33 de ani, din Poiana Mare, acuzat de lipsire de libertate și abuz sexual în Spania, în arestul IPJ Dolj

Ovidiu Nicolae, de 33 de ani, din Poiana Mare, acuzat de lipsire de libertate și abuz sexual în Spania, în arestul IPJ Dolj

Un doljean de 33 de ani, acuzat de lipsire de libertate şi abuz sexual în Spania, a fost prins, ieri, de polițiștii IPJ Dolj și introdus în arest. Curtea de Apel Craiova a dispus arestarea preventivă pentru 5 zile a bărbatului, timp în care trebuie prezentat instanței mandatul european de arestare emis pe numele său de autoritățile spaniole.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei Rurală Nr. 10 Poiana Mare l-au prins, ieri, în urma investigaţiilor, pe Ovidiu Nicolae, de 33 de ani, din Poiana Mare, persoană urmărită la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Spania pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi abuz sexual, fapte săvârşite în anul 2012 pe teritoriul acestui stat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, iar Curtea de Apel Craiova i-a emis mandat de arestare pe 5 zile, urmând a fi efectuate demersurile pentru extrădare.

„Dispune arestarea persoanei solicitate Nicolae Ovidiu, pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 14 decembrie 2013 şi până la data de 18 decembrie 2013, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare. Cu recurs. Acordă termen la 18 decembrie 2013, ora 12:00, pentru înaintarea mandatului de arestare tradus în limba română”, se arată în încheierea de ședință a Curții de Apel Craiova.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu