News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi urmăriţi internaţional în arestul IPJ Dolj

Doi urmăriţi internaţional în arestul IPJ Dolj

Trei persoane, dintre care două date în urmărire internaţională, au fost prinse şi introduse în arestul IPJ Dolj în cursul zilei de joi, în cadrul unei acţiuni pe linia depistării şi prinderii persoanelor urmărite în temeiul legii desfăşurate de poliţiştii doljeni.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în cadrul acestor activităţi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Oraşului Dăbuleni şi Postului de Poliţie Călăraşi au depistat-o pe Emese Monika Rebegilă, de 31 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, dată în urmărire la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Ungaria, pentru infracţiunile de înşelăciune şi fals, fapte săvârşite în cursul anilor 2009 şi 2010  pe teritoriul acestui stat.

În aceeaşi zi, lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Calafat l-au prins pe Florin Truşcă, de 24 ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat printr-o sentinţă definitivă la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Tânărul a fugit din ţară sustrăgându-se executării şi a fost dat în urmărire la nivel internaţional pe 8 februarie a.c. În plus, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega şi Postului de Poliţie Galiciuica l-au depistat pe Rozel Sîrbu, de 35 de ani, din comuna Perişor, pe numele căruia Judecătoria Băileşti a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, având de executat 1 an închisoare pentru vătămare corporală.

„Toate persoanele în cauză au fost încarcerate în arestul IPJ Dolj”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu