News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Probleme pe drumul Craiova - Calafat, vine iarna asfaltul lipsește

Probleme pe drumul Craiova - Calafat, vine iarna asfaltul lipsește

Societatea responsabilă cu asfaltarea drumului european Craiova – Calafat întâmpină dificultăți în finalizarea lucrărilor, stația de asfaltare și nivelare nu funcționează iar vremea rea s-ar putea să îi prindă pe constructori nepregătiți.

Prefectul județului Dolj, Marius Cristinel Deca, a participat azi, 9 decembrie la conferința video solicitată de premierul României cu prefecții din țară. În cadrul conferinței s-a vorbit despre probleme pe care temperaturile scăzute anunțate pentru zilele următoare ar putea să le creeze. Singura problemă ce ar putea să apară în Dolj este circulația îngreunată pe tronsonul de drum Craiova – Calafat. „Problema este în continuare pe drumul Craiova – Calafat unde constructorul Motclus încearcă să acopere casetele. S-a lucrat mai slab decât mă așteptam, mai sunt 1.250 de metri de acoperit. Diferența de nivel între casetă și banda de circulație este de șase centimetri pe porțiunea de drum în lucru, societatea promite că se încearcă să se pornească stația, nu au identificat problema. Vor fi instructați să rezolve problema de nivel. Pe zi se pun 4 tone de asfalt pe zi, problema apare la așternere, vor fi necesare patru-cinci zile pentru ca asfaltul să fie așternut, în momentul în care temperaturile scad sub 0 grade se vor face lucrări provizorii”, s-a arătat în raportul prezentat în cadrul conferinței video desfășurată la Prefectura județului Dolj.

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu