News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La Gala Supervedetelor Televiziunii GTV Craiova / Ansamblul “Rozele Calafatului” a obtinut locul I

La Gala Supervedetelor Televiziunii GTV Craiova / Ansamblul “Rozele Calafatului” a obtinut locul I

Zilele trecute, a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Galei Supervedetelor Televiziunii GTV, care s-a desfăşurat la Teatrul „Colibri” din Craiova.
Au fost prezenţi peste 200 de tineri artişti din judeţele Dolj şi Gorj. Au urcat pe scenă două ansambluri din Ţicleni, sub îndrumarea fraţilor Faina din formaţia „Triton”, dar şi o serie de artişti talentaţi de la Palatul Copiilor din Craiova. Din zona Dunării a fost invitat la gală binecunoscutul ansamblu de muzică populară “Rozele Calafatului”, coordonat de Marinela Carauleanu.

Şi de această dată ansamblul din Calafat a fost la înălţime, ocupand locul I la categoria muzică şi dansuri populare. Coordonatoarea ansamblului şi copiii au primit diplome şi medalii, iar în încheiere Marinela Carauleanu ne-a declarat: «A fost un spectacol reuşit, iar pentru noi premiul obţinut reprezintă o recunoaştere a muncii depuse şi cel mai frumos cadou de Moş Nicolae pentru cei mici. Ţin pe această cale să le mulţumesc celor care ne-au sprijinit: domnului primar Mircea Guţă şi instructorului Ionel Garoafă, de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova».

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu