La Gala Supervedetelor Televiziunii GTV Craiova / Ansamblul “Rozele Calafatului” a obtinut locul I

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Zilele trecute, a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Galei Supervedetelor Televiziunii GTV, care s-a desfăşurat la Teatrul „Colibri” din Craiova.
Au fost prezenţi peste 200 de tineri artişti din judeţele Dolj şi Gorj. Au urcat pe scenă două ansambluri din Ţicleni, sub îndrumarea fraţilor Faina din formaţia „Triton”, dar şi o serie de artişti talentaţi de la Palatul Copiilor din Craiova. Din zona Dunării a fost invitat la gală binecunoscutul ansamblu de muzică populară “Rozele Calafatului”, coordonat de Marinela Carauleanu.

Şi de această dată ansamblul din Calafat a fost la înălţime, ocupand locul I la categoria muzică şi dansuri populare. Coordonatoarea ansamblului şi copiii au primit diplome şi medalii, iar în încheiere Marinela Carauleanu ne-a declarat: «A fost un spectacol reuşit, iar pentru noi premiul obţinut reprezintă o recunoaştere a muncii depuse şi cel mai frumos cadou de Moş Nicolae pentru cei mici. Ţin pe această cale să le mulţumesc celor care ne-au sprijinit: domnului primar Mircea Guţă şi instructorului Ionel Garoafă, de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova».

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.