News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Razie în Băilești și comunele învecinate

Razie în Băilești și comunele învecinate

Poliţiştii din Băileşti şi Secţiile arondate au organizat o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, urmărindu-se totodată şi asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică. La aceste activităţi au participat poliţişti de la fomarţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, criminalistic, precum şi „mascați” de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

În cadrul raziei au fost instituite 4 filtre rutiere, ocazie cu care poliţiştii au  verificat în trafic peste 140 autovehicule. De asemenea, oamenii legii au efectuat verificări şi controale la 3 discoteci şi 15 baruri. Au fost legitimate aproximativ 250 persoane, dintre care 150 au fost controlate sumar de arme albe, iar pentru continuarea cercetărilor şi verificărilor au fost conduse la sediul unităţii de poliţie 13 persoane. „Pentru abaterile de natură penală constatate au fost întocmite două dosare penale, pe numele administratorilor unor baruri care nu aveau asigurată paza cu personal propriu, conform prevederilor legale, iar pentru abaterile de natură contravenţională au fost aplicate 29 amenzi în valoare totală de 10.007 lei”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu