News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Razie în trafic soldată cu amenzi de peste 20.000 lei

Razie în trafic soldată cu amenzi de peste 20.000 lei

Poliţiştii de la Rutieră continuă acţiunile preventive în acestă perioadă, pentru prevenirea evenimentelor rutiere care s-ar putea solda cu victime. Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate marţi, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de peste 20.000 lei pentru neregulile constatate şi au reţinut 8 permise de conducere.

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu lucrători din cadrul RAR Dolj au organizat, marţi, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de conducerea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice şi de nerespectarea regimului legal de viteză. În aceeaşi zi s-a acţionat şi împreună cu formaţiunile rutiere Calafat, Băileşti, Filiaşi, Segarcea şi Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Dolj pentru reducerea riscului rutier în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. Poliţiştii rutieri au constatat 155 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 20.560 lei. Astfel, oamenii legii au aplicat 16 sancţiuni pentru defecţiuni tehnice, 20 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată, 15 sancţiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară, restul fiind alte încălcări ale OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată, în cadrul acestor activităţi, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 8 permise de conducere.

Susa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu