News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

VIDEO - S-a făcut praf cu BMW-ul! Manu Corneanu, fost fotbalist la Calafat, decedat în accident

VIDEO - S-a făcut praf cu BMW-ul! Manu Corneanu, fost fotbalist la Calafat, decedat în accident

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Poiana Mare, și-a pierdut viața, în această dimineață, în urma unui accident petrecut în localitatea Podari. Bărbatul, la volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, a sfârșit cu mașina într-un pom de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Dolj, Emanuel Corneanu, de 33 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 56, prin localitatea Podari, dinspre Craiova către Calafat, din cauza neadaptării vitezei pe o porțiune de drum unde se efectuau lucrări de reabilitare, a pierdut controlul direcției de mers, a lovit refugiul unei stații de autobuz, apoi s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului. La fața locului au ajuns echipe de Descarcerare și Smurd de la ISU Dolj, șoferul a fost scos dintre fiarele contorsionate, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiștii Serviciului Rutier Dolj care au ajuns la fața locului”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu