Advertisement

VIDEO/FOTO - MIGRANŢI ASCUNŞI ÎN PORTBAGAJUL UNEI MAŞINI ŞI ÎN REMORCA UNUI TIR, DEPISTAŢI LA P.T.F. CALAFAT

Calafat News
luni, decembrie 09, 2013 | 11:59 Last Updated 2013-12-09T10:43:30Z
Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascunsi intr-un autocamion condus de un cetatean bulgar, printre cutii cu textile, opt sirieni care incercau sa intre ilegal in Romania.
Si politistii de frontiera aradeni cerceteaza doi brasoveni care se aflau intr-o masina in portbagajul careia a fost descoperit ascuns, sub mai multe haine, un cetatean egiptean ce intentiona sa iasa ilegal din Romania.

Azi dimineata, in jurul orei 06.30, la P.T.F.Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul bulgar Rahimov N., in varsta de 50 ani, conducand autocamionul marca Mercedes cu numere de inmatriculare turcesti.

Actionand in urma unei analize de risc, autocamionul a fost verificat cu aparatul de detectare a concentratiei de CO2, care a indicat o valoare crescuta. S-a procedat la deschiderea compartimentului marfa, al carui sigiliu era falsificat, ocazie cu care, printre cutii incarcate cu textile, au fost descoperite opt persoane de sex masculin.

Din declaratii, a rezultat faptul ca persoanele in cauza sunt cetateni sirieni si s-au imbarcat in autocamion fara stirea soferului, intentionand in acest mod sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza,  nepermitindu-le intrarea pe teritoriul Romaniei.
Conform protocolului privind controlul comun de frontiera, cele opt persoane au fost preluate de autoritatile de frontiera bulgare, in vederea continuarii cercetarilor.GALERIE FOTO


Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • VIDEO/FOTO - MIGRANŢI ASCUNŞI ÎN PORTBAGAJUL UNEI MAŞINI ŞI ÎN REMORCA UNUI TIR, DEPISTAŢI LA P.T.F. CALAFAT

Trending Now

Advertisement