News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şapte sirieni depistaţi ascunşi în plafonul unei autoutilitare la PTF Calafat

Şapte sirieni depistaţi ascunşi în plafonul unei autoutilitare la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat şapte cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi într-un locaş special amenajat, în plafonul unei autoutilitare condusă de un cetăţean bulgar;
Pentru a ajunge ilegal in tari din Spatiul Schengen, sirienii au platit unor calauze aproximativ 5000 de euro fiecare.

În data de 24.12.2012, ora 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul bulgar Yuksel M., în vârstă de 27 ani, care conducea o autoutilitară marca Merceds.
În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport în urma căruia au descoperit, ascunşi, într-un locaş special amenajat, în plafonul autoutilitarei, şapte cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 17 şi 32 ani, care intenţionau să intre ilegal în ţară.
În cadrul primelor cercetări a rezultat faptul că persoanele în cauză au plecat în urmă cu căteva luni din Siria şi au plătit unor călăuze din tara de origine suma de aproximativ 5.000 euro de persoană. Cei in cauza au declarat ca aveau ca destinaţie finală a calatoriei ilegale ţări precum Germania şi Franţa.
În baza protocolului româno-bulgar, cetăţenii sirieni, şoferul bulgar şi autovehiculul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale cer se impun.Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu