News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mai puține bilete de tratament pentru pensionari

Mai puține bilete de tratament pentru pensionari

Vești proaste pentru pensionarii care doresc bilete de tratament prin Casa Județeană de Pensii Dolj. Potrivit raportului realizat de Ministerul Muncii, în acest an, aproximativ 60.000 de persoane, cele mai multe pensionare, ar putea primi bilete de tratament balnear.

Cei de la Minister au propus chiar un proiect care a fost lansat în dezbatere publică. Vestea proastă este că doar 15% vor beneficia de recuperare gratuită, restul plătind 50% din costuri. Sistemul va fi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice. Vor primi bilete de tratament pensionarii, asiguraţii sistemului public de pensii sau beneficiarii unor legi speciale care atestă că au nevoie de servicii de recuperare. 15% din persoane vor beneficia de bilet gratuit, în funcţie de pensia primită şi de gradul de invaliditate.

Ce acte trebuie să depuneți la Casa Județeană de Pensii Dolj           
Cei care vor să se trateze în staţiunile balneare trebuie să depună la Casa de Pensii următoarele documente: cerere-tip de acordare a biletului, copie după actul de identitate, talonul de pensie (de plată a indemnizaţiei sau certificatul de handicap), biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau de medicul de specialitate, care are contract cu casa de asigurări de sănătate (copie şi original), programul de recuperare pentru pensionarii de invaliditate (copie şi original).

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu