News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru stingerea unui incendiu provocat de o afumătoare

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru stingerea unui incendiu provocat de o afumătoare

Sursa Foto:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/
Pe data de 16.01.2014 - Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (afumătoare), proprietatea cetăţenei Mandica Ţ, din mun. Calafat, str. Teilor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Din cauza unui foc deschis în spaţii închise, au ars afumătoare din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp şi aproximativ 5 kg slănină. S-a degradat o grindă a unui şopron pe o lungime de aproximativ 0,8 m.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu