Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Dolj vor fi închise luni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Reprezentanții Ministerului Educației Naționale au decis ca mâine, 27 ianuarie, școlile de pe raza județului Dolj să fie închise.

"Având în vedere decizia conducerii Ministerului Educației Naționale și ținând cont de condițiile meteo nefavorabile, pentru siguranța elevilor și a personalului didactic, cursurile se suspendă pentru ziua de luni, 27.01.2014, în toate unitățile de învățământ din județul Dolj. În ceea ce privește zilele de marți și miercuri decizia se va lua în cursul zilei de luni, de comun acord cu Instituția Prefectului și va fi comunicată ulterior", a precizat profesor Mihăiță Stoica, purtător de cuvânt la ISJ Dolj. Inspectoratele au obligaţia de a raporta, periodic, MEN evoluţia situaţiei şi măsurile care se impun privind posibilitatea frecventării cursurilor de către elevi şi cadrele didactice.

Potrivit datelor prezentate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj, numărul elevilor navetiști oscilează lunar. În luna decembrie 2013, de exemplu, au fost înregistrați 2.804 de elevi navetiști, din care 120 se deplasau cu trenul. “Am avut 719 elevi care au solicitat decontarea dreptului la opt călătorii dus-întors pe semestru pentru deplasarea cu mijloacele auto și 54 decontarea tichetelor CFR. Dacă în anul școlar 2011-2012 am avut înregistrați 2.313 profesori navetiști, în anul școlar 2012-2013 numărul acestora a ajuns la 2.349 de cadre didactice", a declarat Georgică Bercea, inspector general ISJ Dolj.

Judeţul Dolj a ieşit de sub cod portocaliu, însă meteorologii au emis cod galben de ninsori și viscol. Cerul va fi acoperit, iar pe arii extinse va ninge. Cantităţile deprecipitaţii vor atinge izolat 15 l/mp şi se va depune un strat nou de zăpadă (până la 15-20cm). Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări izolate putând atinge şi depăşi la rafală 40-50 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 şi -5 grade.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.