News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Trafic intens pe podul Calafat-Vidin

Trafic intens pe podul Calafat-Vidin

Codul rosu din estul Romaniei a intensificat traficul pe podul Calafat-Vidin. Podul a fost traversat zilnic de aproximativ 800 de camioane, cam de trei ori mai mult fata de o zi normala.
Soferii sunt indrumati de politia bulgara spre Vidin tocmai pentru ca in zona Ruse - Giurgiu sunt probleme din cauza zapezii. Din acest motiv, traficul pe Podul Calafat-Vidin a crescut vazand cu ochii.
Potrivit directorului executiv al companiei bulgaro-romane care se ocupa de administrarea podului, au trecut cam de trei ori mai multe camioane decat in mod normal.
Podul Calafat-Vidin a fost deszapezit de bulgari, care au folosit patru masini si doar substante chimice, pentru ca nisipul ar infunda gurile de drenaj. Bulgarii au luat masuri si ca drumurile din regiunea Vidin sa fie curatate. De la inaugurarea sa, pe 14 iunie 2013, in jur de 300.000 de vehicule au traversat podul.
Pentru traversarea podului din Bulgaria in Romania este perceputa o taxa de 6 euro in cazul autoturismelor.

Pentru perioada 20/01/2014 - 26/01/2014 pe  Podul Calafat - Vidin au trecut aproximativ 8100 de vehicule. 


Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu