News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mesageria Yahoo!, victimă a unui atac cibernetic

Mesageria Yahoo!, victimă a unui atac cibernetic

Corporația de internet Yahoo! a anunțat joi că a identificat 'un efort coordonat pentru a pătrunde în mod neautorizat' la conturi ale mesageriei sale Yahoo Mail, scrie AFP.

Lista numelui utilizatorilor și a parolelor folosite pentru acest atac au fost probabil obținute de la un terț, a precizat grupul pe site-ul său, adăugând că nu deține 'nicio dovadă că au fost obținute direct' din propriile sisteme.

Yahoo! a dat asigurări că a luat imediat măsuri pentru a-și proteja pe utilizatorii, printre care solicitându-le să își schimbe parola pentru conturile afectate, dar și pentru a bloca viitoare atacuri contra serviciilor sale.

Grupul a precizat că, de asemenea, cooperează cu forțele de ordine pentru a-i identifica și urmări în justiție pe autorii atacului.

Sursa: AGERPRES
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu