Autoturisme neînmatriculate depistate la frontieră

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă trei autoturisme cu numere de înmatriculare expirate.

În data de 25.02.2014, ora 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Petar Z., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui camion marca Iveco, cu plăcuţe de înmatriculare bulgăreşti
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că seria de şasiu a autovehiculului nu corespunde cu cea din certificatul de înmatriculare, camionul figurând ca fiind neînmatriculat.

Câteva ore  mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Grigoriy A., în vârstă de 45 de ani, care conducea  un autoturism marca Toyota cu numere de înmatriculare germane.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că autovehiculului are numărul de înmatriculare expirat.

În aceeaşi zi, lucrătorii din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj au oprit în trafic, pe raza localităţii Dăbuleni, un autoturism marca Mercedes, condus de cetăţeanul român Marin S., în vârstă de 42 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că autovehiculului are numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 06.11.2013.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.