News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturisme neînmatriculate depistate la frontieră

Autoturisme neînmatriculate depistate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă trei autoturisme cu numere de înmatriculare expirate.

În data de 25.02.2014, ora 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Petar Z., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui camion marca Iveco, cu plăcuţe de înmatriculare bulgăreşti
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că seria de şasiu a autovehiculului nu corespunde cu cea din certificatul de înmatriculare, camionul figurând ca fiind neînmatriculat.

Câteva ore  mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Grigoriy A., în vârstă de 45 de ani, care conducea  un autoturism marca Toyota cu numere de înmatriculare germane.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că autovehiculului are numărul de înmatriculare expirat.

În aceeaşi zi, lucrătorii din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj au oprit în trafic, pe raza localităţii Dăbuleni, un autoturism marca Mercedes, condus de cetăţeanul român Marin S., în vârstă de 42 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că autovehiculului are numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 06.11.2013.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu