News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean georgian cu paşaportul altei persoane, depistat la PTF Calafat

Cetăţean georgian cu paşaportul altei persoane, depistat la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean georgian care s-a prezentat la controlul de frontieră cu paşaportul altei persoane.

În data de 22.02.2014, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, la volanul unui autoturism marca Opel, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport eliberat de autorităţile georgiene.
Procedând la verificarea documentului, lucrătorii noştri au constatat că persoana prezentată  la controlul de frontieră nu corespunde cu cea din fotografie.

 În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana  în cauză este cetăţeanul georgian Merabi T., în vârstă de 56 ani. Acesta a declarat că paşaportul cu care s-a prezentat la controlul de frontieră este al unui prieten şi l-a încurcat din greşeală la plecare în călătorie.

Cetăţeanului georgian i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecerea ilegală a frontierei de stat, acesta urmând a fi predat autorităţilor competente în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu