News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean irakian ascuns într-un autoturism, descoperit la Calafat

Cetăţean irakian ascuns într-un autoturism, descoperit la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un autoturism, ascuns sub o pătură, un cetăţean irakian care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat a României. 

În data de 05.02.2014, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară doi cetăţeni irakieni, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen cu numere de înmatriculare olandeze.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport poliţiştii de frontieră au descoperit între bancheta din spate şi scaunele din faţă, acoperită cu o pătură şi bagaje, o persoană de sex masculin. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta este cetăţeanul irakian Ibrahim F., în vârstă de 39 ani. Persoana în cauză a declarat că este posesor al unui permis de rezidenţă german care i-a fost furat într-o discotecă din Sofia, motiv pentru care a apelat la cei doi prieteni pentru a-l transporta în Germania.

Cetăţeanului irakian nu i s-a permis intrarea în ţară, iar conform protocolului româno-bulgar persoanele şi documentele au fost preluate de poliţia de frontieră bulgară în vederea continuării cercetărilor. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu