News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Hoţi din locuinţe identificaţi de către poliţişti

Hoţi din locuinţe identificaţi de către poliţişti

Cinci persoane care au comis furturi din locuinâe au fost prinse de poliţişti, informează IPJ Dolj într-un comunucat. În urma activităţilor specifice desfăşurate de către  lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Calafat privind furturile comise din locuinţe, în dauna mai multor părţilor vătămate din Ciupercenii Vechi, judeţul Dolj au fost identificaţi autorii în persoana lui Alexandru Câmpeanu, de 19 ani, Alin Colţatu, de 18 ani, Florentina Păsărică, 20 de ani, toţi din comuna Măgura, judeţul Teleorman, Cristian Lipoveanu, 22 de ani, din Calafat, sat Ciupercenii Vechi şi Boby Muntean, 21 de ani, din oraş Huedin, judeţul Cluj.

Oamenii legii au stabilit faptul aceştia au pătruns în cinci locuinţe, în perioada 01-10.02.2014, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 5000 lei, pe care ulterior le-au valorificat în Calafat şi în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.
Pe numele celor cinci persoane au fost întocmite acte premergătoar începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţilor infracţionale.

Sursa:www.gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu