News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

PTF Calafat: Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

PTF Calafat: Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat trei cetăţeni bulgari care conduceau autoturisme având permisele de conducere suspendate. 

În data de 13.02.2014, ora 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Kovacev R., în vârstă de 63 ani, la volanul unui autoturism marca Renault.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii noştri au constatat că acesta are permisul de conducere reţinut de către autorităţile bulgare din data de 31.05.2013.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

Câteva ore  mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţenii bulgari Milen S. şi Atansov N., în vârstă de 37, respectiv 36 ani, care conduceau primul un autoturism marca Renault, iar al doilea un autoturism marca Opel, ambele fără plăcuţe de înmatriculare.

Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că permisele de conducere a celor doi bulgari au fost reţinute de către poliţia rutieră română în data de 13.02.2014.

Lucrătorii noştri au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este suspendat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu