News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Încă 30 de locuinţe pentru calafeteni

Încă 30 de locuinţe pentru calafeteni

În primăvara acestui an, Primăria municipiului Calafat va finaliza construirea un bloc în regie proprie. Acesta a fost achiziţionat în urmă cu doi ani de administraţia locală, iar lucrările de reparaţie şi renovare se apropie de finalizare, urmând să fie dat în folosinţă în lunile următoare. Blocul are aproximativ 30 de apartamente, dar, potrivită autorităţilor locale, nu s-a hotărât dacă va fi dat în folosinţă familiilor de tineri sau celor cu probleme sociale. De asemenea, în planul de dezvoltare turistică a municipiului Calafat, una dintre priorităţile administraţiei locale este amenajarea malului Dunării, zona Debarcader – Bascov, în totalitate, un proiect amplu pentru care s-au alocat bani de la bugetul local.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu