News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere la PTF Calafat

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat doi cetăţeni bulgari care conduceau microbuze neînmatriculate. 

În data de 14.02.2014, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Petko K., în vârstă de 51 de ani, la volanul unui microbuz marca Renault, fără plăcuţe de înmatriculare.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că certificatul de înmatriculare al autovehiculului este expirat din data de 01.07.2013.

Câteva ore  mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Emil I., în vârstă de 62, care conducea  un microbuz marca Ford cu numere de înmatriculare nemţeşti.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că certificatul de înmatriculare al autovehiculului este expirat din data de 08.02.2014.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor bulgari dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu