News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pe 27 februarie, spectacol caritabil la Casa de Cultură din Calafat, de la ora 17.00

Pe 27 februarie, spectacol caritabil la Casa de Cultură din Calafat, de la ora 17.00

Pe 27 februarie, acești prieteni adevărați vor organiza un spectacol caritabil pentru Mădălina. „Suntem o comunitate mică, însă suntem oameni care sărim în ajutor atunci când o persoană are nevoie! Pe 27 februarie vom organiza un spectacol caritabil la Casa de Cultură din Calafat, de la ora 17.00. Au răspuns apelului nostru două ansambluri folclorice, iar din partea comunității elene, Ansamblul Artistic «Eleftheria».
Vom organiza, de asemenea, și o expoziție cu vânzare, de mărțișoare realizate de profesori și elevi. Prețul biletului la spectacol va fi de cinci lei, iar cei care vor dori să facă donații mai însemnate vor avea urne în sala de spectacol. În incinta liceului în care Mădălina a învățat și în care noi, astăzi, profesăm au fost vândute calendare, iar în celelalte școli va ajunge o urnă mobilă pentru ca fiecare să doneze după posibilități. Un leu din partea fiecăruia dintre noi ar fi suficient pentru a salva o viață, pentru ca Mădă să aibă șansa să își poată creşte copilul, să se bucure de familia minunată pe care o are, să salveze vieți, la rândul ei, prin prisma meseriei alese“, a spus Magdalena Teodorescu, prietenă a Mădălinei, profesoară de limba franceză.
Au mobilizat întreg orășelul, au cerut sprijin tuturor, de la elevi, la oficialități, au donat fiecare după posibilități... Apelului lansat de acest grup de prietene adevărate ale Mădălinei au răspuns calafeteni de toate vârstele și categoriile sociale: cadrele medicale din Spitalul din Calafat (părinții Mădălinei au fost, la rândul lor, medici - n.r.), reprezentanții Consiliului Local Calafat, reprezentanții Poliției, primarul Mircea Guță, care și-a donat salariul pe luna februarie… Iar exemplul lor poate fi urmat…

Un mărţişor pentru o viaţă

Sunt Cristi și vreau să-i dau soției mele un mărțișor. Ce mă împiedică? Nu e unul oarecare… mărțișorul Mădălinei costă 100.000 de euro. Până în acest moment, s-a strâns aproximativ 50% din sumă. Cei care doresc să ajute o pot face donând în următoarele conturi:

Cont LEI deschis la BCR
Cod IBAN: RO85RNCB0072050458810001

Cont EUR deschis la BCR
Cod IBAN: RO58RNCB0072050458810002
Titular: Neață Cristian Mihail

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu