News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Înscrierile în clasa pregătitoare şi în clasa I încep pe 24 februarie

Înscrierile în clasa pregătitoare şi în clasa I încep pe 24 februarie

Mai puţin de două săptămâni mai au la dispoziţie părinţii ai căror copii trebuie să meargă din toamnă în clasa pregătitoare sau clasa I, pentru a se decide la ce şcoală îşi vor înscrie micuţii.

Înscrierile în clasa pregătitoare şi în clasa I încep pe 24 februarie şi se vor desfăşura în două etape, respectând modelul de anul trecut, potrivit Ministerul Educaţiei. În prima etapă trebuie să fie înscrişi atât copiii ai căror părinţi optează pentru şcoala de circumscripţie, cât şi cei care aleg o altă şcoală. La clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2014 inclusiv. Copiii care nu au fost înscrişi în învăţământul primar în anul şcolar 2013-2014 şi împlinesc vârsta de 7 ani până la data de 31 august 2014 inclusiv pot fi înscrişi în clasa I, la fel cum a fost şi în ultimii doi ani. Părinţii ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2014 inclusiv pot să-şi înscrie copiii în clasa pregătitoare, dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu