News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

PTF Calafat: Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

PTF Calafat: Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat trei cetăţeni bulgari care conduceau autoturisme având permisul de conducere suspendat, permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul, respectiv autoturism neînmatriculat. 

În data de 03.02.2014, ora 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Ahmedov P., în vârstă de 35 ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes. 

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii noştri au constatat că acesta are permisul de conducere reţinut de către autorităţile bulgare din data de 04.05.2011.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

O oră şi jumătate mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Todorov S., în vârstă de 23 ani, care conducea o autocamionetă marca Iveco cu care tracta o platformă pe care se aflau două autoturisme.
Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat nu îi permite cetăţeanului bulgar să conducă un ansamblu de autovehicule a cărei masă depăşeşte 3.500 kg.
Lucrătorii noştri au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În data de 02.02.2014, ora 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Eredzheb H., în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat pe care avea aplicate plăcuţe de înmatriculate confecţionate din carton.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că cetăţeanul bulgar a călătorit cu un talon auto şi numere de înmatriculare provizorii eliberate de autorităţile germane, acestea fiindu-i reţinute pe teritoriul Ungariei, când şi-a înlocuit plăcuţele cu unele confecţionate din carton.
Lucrătorii noştri au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie pe teritoriul României.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu