News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Curte Zamfir: Trei ani cu suspendare după ce a încercat să mituiască un polițist cu 120 de euro

Curte Zamfir: Trei ani cu suspendare după ce a încercat să mituiască un polițist cu 120 de euro

Curte Zamfir, bărbatul din Calafat care a vrut să mituiască un polițist cu 120 de euro ca să-și ia permisul înapoi a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Dolj la 3 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Curte Zamfir, de 42 de ani, din Calafat, a fost trimis în judecată pe 24 octombrie 2013 pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant încercând să-l mituiască pe agentul Alin Alexie, de la Postul de Poliție Radovan cu 120 de euro. Polițistul îi reținuse, pe 8 octombrie 2013, permisul de conducere după ce l-a prins trecând cu mașina pe culoarea roșu a semaforului electric.

Ieri, Tribunalul Dolj l-a găsit vinovat pe doljean și l-a condamnat pentru dare de mită la 3 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Bărbatul, care a petrecut patru zile în arestul IPJ Dolj după ce a fost prins în flagrant, trebuie să respecte o serie de obligații în această perioadă, altfel va ajunge din nou după gratii.

“Condamnă inculpatul Zamfir Curte la pedeapsa de 3 ani închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare pe durata termenului de încercare de 6 ani. Inculpatul trebuie sa respecte următoarele masuri de supraveghere si obligaţii :

  • sa se prezinte la datele fixate de Serviciul de Probaţiune de pe langa Tribunalul Dolj, conform programului întocmit de aceasta instituţie; 
  • sa anunţe in prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţa sau locuinţa, si orice deplasare care depaseste 8 zile precum si întoarcerea; 
  • sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca; 
  • sa comunice informaţii de natura a putea fi controlate mijloacele sale de existenta, sa nu schimbe domiciliul sau reşedinţa avuta sau sa nu depaseasca limita teritoriala a tarii decât in condiţiile fixate de instanţa de judecata. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică de la 31.01.2014″, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu