News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tinerii Calafatului s-au impus la Basarabi

Tinerii Calafatului s-au impus la Basarabi

Liderul primei divizii judeţene, Dunărea Calafat a făcut astăzi încălzirea pentru disputa de mâine cu Metropolitan Işalniţa. 

Antrenorul calafetenilor, George Uşurelu a efectuat dimineaţă de la 9.30 un antrenament fizic la stadion, iar două ore jumate mai târziu pe 11 dintre jucătorii săi i-a deplasat pentru un amical la Basarabi. În satul care aparţine de municipiul Calafat, Uşurelu a făcut o formaţie combinată din jucătorii săi şi cinci din lotul celor de la Basarabi în primul unsprezece: Catană – Toană (Basarabi), Ganea, Logoviceanu (Basarabi), Poenaru – Căldăraru, Călala (Basarabi) – Mihalache – Pârjol, Moldoveanu (Basarabi), Ietegan (Basarabi) care a învins formaţia locală de liga a şasea cu scorul de 4-3 prin golurile reuşite de Moldoveanu (2), Voicu şi Ietegan. În partea a doua, mai exact în ultimele 20 de minute, tehnicianul divizionarei D a mai utilizat cinci dintre jucătorii Dunării Sârbu, Titu, Dorobanţu, Riza şi Voicu, primii patru fiind jucători de bază ai liderului. “A fost un antrenament bun pentru jucătorii mai tinerii, cărora le-am dat ocazia să aibă mai multe minute de joc”, a spus Uşurelu.

Sursa:sportuloltenesc.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu