News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Amical: Dunărea Calafat - Avântul Rast, ora 12:00, la Basarabi

Amical: Dunărea Calafat - Avântul Rast, ora 12:00, la Basarabi

După pauza de amicale provocată de lipsa terenurilor din cauza zăpezii care a căzut, Liga a patra îşi intră din acest week-end în drepturi.

Astfel, majoritatea formaţiilor din L4 vor disputa partide de verificare în această perioadă. Liderul seriei, Dunărea Calafat doreşte să recupereze timpul pierdut şi-a progrmat deja trei dispute, toate de la ora 12.00, astăzi cu Avântul Rast, la Basarabi, duminică pe stadionul Municipal cu Metropolitan Işalniţa şi sâmbătă viitoare tot la Calafat cu Viitorul Cârcea.

Urmăritoarea sa, Dunărea Bistreţ are la rândul său tot trei partide. Mâine pe terenul de la Elpreco, de la ora 12.00 cu CSU II Craiova, miercuri pe acelaşi teren cu CSS Craiova, grupa de copii născuţi în 97 pregătită de Alin Staicu şi duminică viitoare la Mârşani. Cea de-a treia ocupantă a podiumului din prima ligă judeţeană va juca şi ea la Motru cu o combinată formată din rezervele divizionarei B şi cei mai reprezentativi juniori A. Disputa va începe de la ora 14.00 şi va avea loc pe terenul sintetic al bazei din Motru.

Sursa:sportuloltenesc.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu