News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism furat din Olanda depistat la PTF Calafat

Autoturism furat din Olanda depistat la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat  au depistat un autoturism marca Seat care figura ca fiind furat din Olanda. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, la sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat (PTF), judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean bulgar la volanul unui autoturism marca Seat Alhambra cu numere de înmatriculare franţuzeşti. Alături de acesta mai călătorea şi cetăţeanul turc Vahit A., în vârstă de 36 de ani, care a declarat că este propietarul autoturismului.

Procedând la verificarea autovehiculului în bazele de date, vameşii au constatat că acesta figurează ca fiind furat din Olanda din luna iunie 2013. Cetăţeanul turc care a declarat că a cumpărat maşina din Germania, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată.
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului turc acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 14.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu