News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Beat și fără carnet s-a răsturnat cu mopedul

Beat și fără carnet s-a răsturnat cu mopedul

Un bărbat de 27 de ani din comuna Ciupercenii Noi a reușit să se răstoarne cu mopedul pe carosabil aseară în jurul orei 20:30.

Bărbatul conducea un moped neînmatriculat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul ghidonului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a doljeanului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a celui în cauză a rezultat o concentraţie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu