News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Vameșii bulgari au confiscat o armă Kalașnikov pe podul Vidin-Calafat

Vameșii bulgari au confiscat o armă Kalașnikov pe podul Vidin-Calafat

O armă automată Kalaşnikov, ascunsă într-un autoturism care s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei de la podul Calafat-Vidin, pe sensul de ieşire din Bulgaria, a fost confiscată de vameşii şi poliţiştii de frontieră bulgari, a anunțat astăzi Agenţia Vamală de la Sofia, într-un comunicat de presă.

În autoturismul respectiv, care a sosit la punctul vamal în primele ore ale zilei de luni, se aflau doi bulgari, care au fost şi ei reţinuţi.

Comportamentul neliniştit al acestora a atras atenţia angajaţilor care efectuau controlul de frontieră şi maşina a fost supusă unei verificări detaliate.

În urma acestui control, a fost găsită o armă automată cu trei încărcătoare şi o pungă de plastic cu gloanţe.

Sursa:evz.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu