News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Festival dedicat elevilor implicaţi în activităţi de voluntariat

Festival dedicat elevilor implicaţi în activităţi de voluntariat

Elevii doljeni implicaţi în activităţi de voluntariat se pot înscrie la o nouă ediţie a Festivalului Volunteers Fest.

Acest festival este menit să răsplătească voluntarii şi să promoveze voluntariatul în rândul tinerilor din România şi a acţiunilor pe care aceştia le fac. Campania de strângere de fonduri se derulează pe platforma Creştem Idei şi are ca scop obţinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea ediţiei de anul acesta. Evenimentul are în agendă activităţi creative, aplicative, educative şi sportive, iar startul festivalului este dat de filmele ce au rulat în cadrul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est. În timpul proiectului, publicului îi vor fi prezentate workshop-uri de reciclare creativă, dansuri şi jonglerie, space painting sau ateliere cu instrumente muzicale, traininguri de dezvoltare personală, un maraton de seminarii despre organizare de evenimente.

Voluntarii vor avea parte de o serie de provocări, activităţi sportive inedite, precum cel mai mare cros al voluntarilor. Volunteers Fest este un proiect sub egida Brigada de Voluntari, şi se va desfăşura în perioada 24 martie – 6 aprilie.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu