News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Petiţie on-line pentru graţierea lui Gica Popescu

Petiţie on-line pentru graţierea lui Gica Popescu

Condamnarea lui Gică Popescu i-a mobilizat pe concitadinii din Calafat! Fosta echipă unde Popescu a început fotbalul strânge semnături pentru graţierea acestuia. De asemenea, pe internet a fost lansată o petiţie care solicită acelaşi lucru.

Apropiaţi ai lui Gică Popescu, dar şi mulţi simpatizanţi ai acestuia vor să obţină graţierea fostului căpitan al echipei naţionale. Popescu a fost condamnat în “Dosarul Transferurilor” la trei ani şi o lună de închisoare.

Componenţii echipei de fotbal din Calafat, acolo unde Gică Popescu a început să joace fotbal, strâng semnături pentru graţierea acestuia. De asemenea, pe internet a fost creată petiţia “Graţiere pentru Gică Popescu”.

Aici puteţi semna petiţia on-line: 

Graţiere pentru Gică Popescu
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu