News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pe teren a bătut Calafatul, urmează prelungirile la comisiile AJF

Pe teren a bătut Calafatul, urmează prelungirile la comisiile AJF

Locul trei cu locul doi în L4 s-au întâlnit la Bistreţ într-o confruntare între două Dunărea, cea locală şi cea din Calafat. Câştig de cauză au avut oaspeţii deşi au evoluat mai bine de o oră în inferioritate numerică, Afrem de la oaspeţi a văzut roşu pentru două galbene.
Calafetenii au acuzat această eliminare timpurie, dar au jucat muncitoreşte şi au obţinut victoria graţie lui A. Sârbu după o fază care nu anunţa mare pericol. A greşit iarăşi Marica şi toate cele trei puncte au luat drumul Calafatului, chiar dacă la ultima fază Nedelea putea smulge un punct, reluând pe lângă poartă dintr-o situaţie foarte bună.

Jocul a fost echilibrat, nu prea spectaculos, acalmia provocată de vremea frumoasă de afară fiind perturbată doar de câteva şanse de partea gazdelor, printre care o bară, şi şuturile lui Drăguşin, scose însă de Marica. Aşadar, pentru bistreţeni încă un eşec în dauna unei formaţii de play-off, iar pentru calafeteni un succes care o plasează în fruntea ierarhiei care contează. De menţionat că oficialii gazdelor au contestat dreptul de joc al portarului Horghidan, urmând ca cei de la comisiile abilitate ale AJF-ului să decidă în părelungiri soarta acestei întâlniri.
Dunărea Bistreţ – Dunărea Calafat 0-1 (0-0)
A marcat: A Sârbu ’61
Dunărea Bistreţ: Marica – Târcă, Mieilă, Îuculeanu, Bouleanu – T. Trăistaru, Nedelea, D. Stancu, Luncan – C. Marin, Ignat. Au mai intrat: Constantin, Bârlea, A. Stancu, Crişan. Antrenor: Florin Mirea.
Dunărea Calafat: Horghidan – Cârstea, Riza, V. Sârbu, Dorobanţu – Puţintelu, Coca, Brebenel – A. Sârbu, Afrem, Drăguşin. Antrenor: George Uşurelu.
cartonaş roşu: Afrem ’23
Arbitrii: Viorel Fluieran – Adrian Popescu, Mihai Constantin
Observatori: Fane Buruntia, Marian Ezaru.

Preluat=>>sportuloltenesc.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu