Razie a oamenilor legii în Craiova, Calafat şi Băileşti

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Azi-noapte, în municipiul Craiova, a fost organizată şi desfăşurată o razie ce a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Activităţile din cadrul raziei s-au desfăşurat în sistem integrat cu efective din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, care au acţionat atât în mediul urban cât şi în cel rural pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
La razie au participat peste 140 forţe, dintre care poliţişti de la formaţiunile de ordine publică; poliţie rutieră; investigaţii criminale; precum şi jandarmi, care au efectuat verificări şi controale în medii şi locuri cunoscute cu risc criminogen, la 80 unităţi comerciale; iar în cele 26 filtre rutiere au fost verificate zeci de autovehicule.
Peste 250 persoane au fost legitimate, dintre care 12 au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări, fiind totodată constatate şi aplicate 83 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 14.600 de lei.

Cu ocazia raziei pe linia prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă organizată şi executată la nivelul Poliţiei Municipiului Craiova, lucrători din cadrul Secţiei 4 Rurale Coşoveni l-au prins şi introdus în arest pe Popa Vasile Costel, de 31 de ani, din comuna Castranova, pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate având de executat o pedeapsă de 1 an şi o lună închisoare pentru săvârşirea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

O razie similară a avut loc azi noapte şi în Băileşti şi Calafat şi în mediul rural pe raza de competenţă a secţiilor de politie rurală din responsabilitatea acestora.
Peste 90 poliţişti de la fomarţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi luptători au participat la razie. Astfel, au fost instituite 10 filtre rutiere în care au fost oprite şi verificate aproximativ 150 autovehicule, la 57 discoteci si baruri au fost efectuate verificări, aproximativ 400 de persoane fiind legitimate.
Au fost constatate 56 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 23.594 lei.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.