Şapte incendii stinse de pompieri, în weeken

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În perioada 14.03. - 16.03.2014, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a şapte  incendii, o asigurare  de măsuri P.S.I. la Sala Polivalentă din Craiova, patru intervenţii asistenţă de urgenţă aeriană şi la 57 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de 14.03.2014, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Ionuţ G, din mun. Calafat, str. Bateria Mircea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ  20 mp existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, au ars o uşă din lemn a unei anexe (magazie) şi aproximativ 50 kg. gunoi menajer.              

În data de 15.03.2014, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pubelă stradală pentru gunoi selectiv în mun. Craiova, str. Calea Severinului. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la o pubelă din plastic şi gunoi menajer, existând posibilitaea de propagare la cealaltă pubelă de gunoi. Din cauza unui rest de  ţigară aruncată la întâmplare, au ars o pubelă de gunoi menajer în totalitate si alta  în proportie de aproximativ 10%.
 În data de 15.03.2014, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în localitatea Işalniţa, zona Baraj Işalniţa. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, fără posibilitate de propagare la vecinătăţi. Din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 6 ha vegetaţie uscată.                          

În data de 15.03.2014, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Aureliei R, din localitatea Unirea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta într-o cameră de locuit existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit.  Din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric defect), au ars mobilier, o uşă şi două ferestre de la o cameră.                
          
 În data de 15.03.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor la meciul de baschet masculin SCM U Craiova – Gaz Metan Mediaş la Sala Polivalentă din mun. Craiova.
În data de 16.03.2014, Secţia Pompieri Craiova în cooperare cu  S.V.S.U. Coţofenii din Dos a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost pentru animale), proprietar  Constanţa N, din com. Coţofenii din Dos, str. Nicu Iovipate. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la adăpostul de animale existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, au ars un adăpost pentru animale confecţionat din lemn acoperit cu tablă (aproximativ 12 mp), aproximativ 2000 kg plante furajere (coceni), aproximativ 5 mc lemn de foc.                      

În data de 16.03.2014, Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Gheorghe Ţ, din com. Ostroveni, str. Principală. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la tavanul unei camere de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp, existând posibilitatea de propagare la întreg acoperişul casei de locuit. Din cauza unui coş de fum neprotejat corespunzător, au ars  tavanul din paiente al unei camere de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp.      
                 
În data de 16.03.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul locuinţei lui Ştefan M, din mun. Craiova, Aleea I Depoului. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp, fără posibilitate de propagare. Din cauza unui coş de fum neprotejat şi necurăţat, au ars aproximativ 15 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă.                      
În data de 16.03.2014, S.V.S.U. Castranova a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum, în com. Castranova, proprietar Constantin F, unde a ars funinginea de pe coşul de fum.

Sursa:www.editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.