News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Vitezomanii în atenţia poliţiştilor

Vitezomanii în atenţia poliţiştilor

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat împreună cu lucrătorii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiilor Calafat, Băileşti, Bechet, Filiaşi, Segarcea, Dăbuleni şi Biroului Rutier Municipal Craiova, pe principalele drumuri naţional-europene din judeţ Dolj, în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii poliţiştii rutieri au constatat 245 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 39 690 lei, dintre care 145 sancţiuni au fost aplicate şoferilor pentru depăşireavitezei legal admise.

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu