News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Incendii în judeţul Dolj

Incendii în judeţul Dolj

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate, marţi, să intervină pentru stingerea a două incendii, trei intervenţii asistenţă de urgenţă aeriană şi la 17 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de evacuare a fumului, a unei centrale termice din gospodăria lui Daniel M, din mun. Craiova, str. Aleea II Bechetului. La sosirea echipajului  de pompieri, incendiul era lichidat de către proprietar.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit  cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Marin G, în com.Moţăţei, sat. Dobridor, str.Grefierului. La sosirea echipajului  de pompieri, incendiul se manifesta  la  acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp. Din primele cercetări se pare ca incendiul a izbucnit din  cauza jarului căzut din sistemul de încălzire. În urma acestuia, au ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 70 mp, două mese, o dormeză, un pat, trei covoare, mobilă de bucătărie, un şifonier, trei scaune şi s-au degradat un frigider, un aragaz şi două televizoare.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru deblocarea accesului în locuinţa Mioarei D., care ameninţa că se sinucide. Nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor, uşa fiind deschisă de către proprietară.

ISU DOLJ 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu